Knapriga och syndigt goda vitlöksbröd

Fult eller vackert, gott eller äckligt? 
Ja, en stor del igger i betraktarens ögon och nu har jag ätit de här bröden många gånger och kan bara säga att de inte är vackra, men smakar väldigt gott. De små vitlöksbröden är gjorda på de lchf-frallor som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Den här gången bakade som korvbröd. Smör och vitlök på mina och smör och persilja på gubbens.
 
Receptet till brödet hittar du här i inlägget Gott bröd med få kolhydrater
 
Kryddsmör/olja
Valfri mängd smör eller olja om du inte vill använda mejeriprodukter
1 klyfta vitlök  (mer om du är vitlöksälskare) och/eller 2 msk persilja
salt 
svartpeppar
 
Dela på bröden och fördela kryddsmöret eller oljan på varje bröddel.
 
Grädda bröden i  225 grader i 10-15 minuter tills de är gyllenbruna och lite frasknapriga.
 
Njut!
 
(null)
 
Fula men frasknapriga och 
syndigt goda i min smak. 
 
 
 
 
 
1 Linda:

skriven

Vitlöksbröd ! 😋💕

Svar: Det är mums det.
 
Follow my blog with Bloglovin

Kommentera här: