Vad vill jag?

Att blogga är för mig ett sätt att samla ihop och reflektera över allt som händer i mitt liv. Tråkigt nog så blir det perioder där tiden för reflektion saknas, vilket gör att jag ännu mer inser hur viktigt det är.
 
Resan till Åre gav en massa solljus, vila och energi. Att få ägna sig åt friluftliv och motion några dagar utan att all kraft går åt till jobb och familj är precis vad jag behöver ibland. Därmed inte sagt att jobb och familj är någonting negativt, tvärtemot. Gillar jag verkligen någonting så ger jag 100 % och orken räcker inte till mer.

 

Det projekt som jag har haft förmånen att vara med att bygga upp är inte längre ett projekt utan en verksamhet som fungerar riktigt bra. Plötsligt hamnar man i en situation med frågeställningar som Hur går man vidare?

Men kanske är den viktigaste frågan,

Vad vill jag?

 

Medans jag funderar på hur jag vill att framtiden skall se ut så forsätter jag att jobba vidare. Mina arbetsuppgifter handlar om innovation, inspiration, information och motivation.  När det här fungerar och människor lämnar oss för att gå vidare mot utbildning, praktik eller arbete känns det fantastiskt roligt att ha fått möjligheten att var med på deras resa.

 

En liten efterlysning: Har någon av er som läser det här förslag på intressanta (ej för kostbara) föreläsare eller aktiviteter med inriktning  ”jobbsök”,  någon som gjort en egen intressant ”livs resa”, något inom temat livsstil & hälsa eller liknande så hör gärna av er. Jag är intresserad av alla förslag.

 

 
Två intressanta bussar har rullat in i  Sundsvall den här veckan.
Den första bussen besökte Bolagsverket i onsdags (se bild ovan) och den andra, som var Arbetsförmedlingens stora buss med information till företagare om olika anställningsformer stod på torget under fredagen.
 
Foto: basilica