basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Dags för smärtrehabilitering

Publicerad 2016-08-31 10:19:00 i Allmänt,

Jag har under en längre tid väntat på smärtrehabilitering. Nu har jag under fem veckor fått möjligheten till att lära mig mer om ACT, KBT och Mindfulness. Jag ser verkigen fram emot de här veckorna även om många delar av innehållet redan ingått i min utbildning och tidigare livsfilosofi.

Under sommaren har jag tränat efter ett program individuellt utformat av min fysioterapeut där stavgång har varit det mest positiva. Nu kan jag utöka träningen till gymträning och hela tiden få feadback, tips och råd.

Jag ser verkligen fram emot att under de här fem veckornas heltidsprogram få möjligheter att sätta fokus på mig och min träning och mitt eget mående. Det är inte alltid jag gjort det valet.

SEPTEMBER,  visa dig från din bästa sida.

Sol och värme gör allt så mycket lättare.

 

Någon som har erfarenhet av MMR, hör gärna av er!

 
Fjolårets ringblommor lever vidare från de frön jag torkat under vintern.
Nu är det snart dags att förtsätta processen och ta tillvara på årets frön inför nästa års sådd. 
 
 

 

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela