"Bloggare inspirerar"

Blodsjukas Förening i Västernorrland firade 30 år i onsdags. Lari Salinen berättade om sin camp mot cansern och hans berättelse berörde oss alla som lyssnade, både patienter och anhöriga. EmmaSelina lyssnade och nickade igenkännande och även för mig som anhörig kom minnen och känslor tillbaka. 
 
 
Kjell Lönnå och Kammarkören firar 50 år i år och i går hälsade de som vanligt våren välkommen i musikens tecken. Sven Bertil Taube var gästartist på Caprice 2015. Fantastiskt att som 80 åring orka med två så intensiva föreställningar på samma dag. Ett filmteam fråb SVT filmade under kvällen för en dokumetär om Kjell Lönnå, men innan den sänds hoppas jag att jag hunnit läsa hans bok "Sången är min" som ligger på mitt nattduksbord och väntar på sin tur i läsordningen.
 
 
I serien "Bloggare inspirerar" lyfter Punctum saliens – mer Människa fram skribenter och författare som publicerat gästinlägg för Punctum saliens under de senaste åren. Som andra blogg har basilicablogg.se under veckan lyfts på Punctum salens hemsida, Facebook, LinkedIn och Twitter. Jag kan bara tacka för all positiv respons jag fått och är naturligtvis mycket glad över att det jag skriver också påverkar andra positivt. 
 
 
Visa fler inlägg