basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

"Bloggare inspirerar"

Publicerad 2015-04-26 10:42:00 i Allmänt,

Blodsjukas Förening i Västernorrland firade 30 år i onsdags. Lari Salinen berättade om sin camp mot cansern och hans berättelse berörde oss alla som lyssnade, både patienter och anhöriga. EmmaSelina lyssnade och nickade igenkännande och även för mig som anhörig kom minnen och känslor tillbaka. 
 
 
Kjell Lönnå och Kammarkören firar 50 år i år och i går hälsade de som vanligt våren välkommen i musikens tecken. Sven Bertil Taube var gästartist på Caprice 2015. Fantastiskt att som 80 åring orka med två så intensiva föreställningar på samma dag. Ett filmteam fråb SVT filmade under kvällen för en dokumetär om Kjell Lönnå, men innan den sänds hoppas jag att jag hunnit läsa hans bok "Sången är min" som ligger på mitt nattduksbord och väntar på sin tur i läsordningen.
 
 
I serien "Bloggare inspirerar" lyfter Punctum saliens – mer Människa fram skribenter och författare som publicerat gästinlägg för Punctum saliens under de senaste åren. Som andra blogg har basilicablogg.se under veckan lyfts på Punctum salens hemsida, Facebook, LinkedIn och Twitter. Jag kan bara tacka för all positiv respons jag fått och är naturligtvis mycket glad över att det jag skriver också påverkar andra positivt. 
 
 

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela