basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Tips på PÅSKEKRIM 2021 🐣

Publicerad 2021-03-30 11:05:50 i Allmänt, Vid pennan - Lästips,

Vilken bok blir din PÅSKEKRIM i år?

Mitt tips är att du besöker Ulvön och Södra Bergets Spa i påsk, helt coronafritt  tillsammans med två av mina favoritförfattare. 


Författare 1: Lina Areklew

Ur askan

Del 1 i serien: Höga kusten

En spännande kriminalroman som utspelar sig på ett av mina smultronställen, kan man önska sig något bättre. Fredrik Fröding, en tidigare polisaspirant är en av huvud karaktärerna som kommer med båten till Ulvön en midsommarafton. Plötsligt hittas flera lik på ön och Sofia Hjortén från Önsköldsvikspolisen får en känslomässig utredning på halsen


Författare 2: Susanne Fellbrink

Än sjunger hon inga sånger 

Del 1 i serien Cilla Fallander

Plötsligt försvinner några kvinnor i Sundsvall spårlöst och Cilla känner sig inte trygg när hon går till parkeringen efter nattens arbete. 

Spänningen trappas upp och när hennes egna barn blir inblandade och när hon får ett varnande meddelande börjar hon själv söka efter den okände mannen.

Än klappar hjärtat

Del 2 i serien: Cilla Fallander
Den här gången har Cilla fått ett uppdrag som projektledare för nyöppningen av vår galleria och hon har fullt upp med att göra en invigning som är något utöver det vanliga. Allt är planerat till 100 % men inget fungerar som det skall.

Än klämtar klockan 

Del 3  i serien: Cilla Fallander 

Cilla Fallander har under hösten blivit erbjuden att vara med i en tv-produktion med namnet Stjärnfabriken, vars medverkan skulle ge henne nya möjligheter och snabb fart i den egna karriären. Men branchen är hård, hon förs bakom ljuset och blir i slutet av uttagningen snuvad på den utlovade platsen. Under nyårshelgen roar hennes grupp Södra Bergets gäster, men vad är det som händer där?  Cilla Fallander har ännu en gång blivit indragen i, inte bara i ett, utan i ett flertal försvinnanden.

(null)
Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela