basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Veckans sammanfattning

Publicerad 2013-02-17 19:26:00 i Allmänt,

Som jag skrivit många gånger tidigare så rusar veckorna fram. Den här veckan har jag slagit ett personligt rekord med 7 föreläsningar på 32 timmar. Bara att Tacka och ta emot när andra ordnat och bokat in intressanta aktiviteter. Ibland är det riktigt skönt att bara följa med flödet och kompetenshöja sig på arbetstid.

 

Några av de intressantaste föreläsarna var Ynge Bergqvist grundaren av Ishotellet i Jukkasjärvi och gotlänningen, entreprenören och företagsledaren Pigge Verkelin.

 

Mysig och lugn söndagskväll som avslutning på en hektisk vecka.

Foto: basilica

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela