basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Tid för återhämtning

Publicerad 2012-04-30 21:50:41 i Allmänt,

Långa arbetsdagar och sjukdom i familjen har gjort att de sista veckorna har varit extra ansträngande både psykiskt och fysiskt. När det gäller sjukdom så börjar vinden vända och vi förlitar oss på att sjukvården gör sitt yttersta. Vi har gjort det förut och vi gör det igen med stor tillförlit.

Som ni säkert alla redan vet så är min ultimata återhämtningsplats OLIVLUNDEN. Här viner vinden och vi har inte någon tanke på att tända brasan men turligt nog så är det bara att tända brasan inne och MYSA.

Jag har en vän från Thailand och hon vet hur hon skall pyssla om en stressad yrkesarbetande svensk kvinna. I dag fick jag handbad, manikyr, lack och sedan nack, arm och handmassage. Det gav verkligen tid för återhämtning och allt var en gåva till mig från min vän.
Familjen har naturligtvis också bidragit till min återhämtning och EmmaSelinas
 smörgåstårta underlättade söndagens matlagning.
Här hugger vi in.

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela