basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Söndagsfrid

Publicerad 2018-09-30 20:05:00 i Allmänt, Logoterapi,

Efter en intensiv vecka och helg med teater, afternnontea, svampplockning, städning på altanen, gravskötsel och vinterboning i stugorna på landet, så sitter jag nu här och avslutar helgen vid några av de tv program som jag missat under veckan.  SVT och TV4 play är fantastiska uppfinningar för mig som aldrig hinner följa serier och andra populära program, men som ändå känns viktiga att ha lite koll på. Fördelarna är många, för programmen kan ses när jag vill, stoppas precis när jag vill och spelas om igen när jag missat något viktigt i handlingen. Fredags och lördagsmys i all ära, men för mig är det här söndagsfrid på hög nivå. En frid som jag aldrig upplevde under alla de år när arbete eller studier väntade på veckans första vardag. Tända ljus och en kopp te i sällskap med Skavlan, Maria Wern och David Helenius känns just nu som den bästa av avslutningar på en helt ok vecka.
 
 
 
När kylan kryper närmre är det skönt att drömma sig tillbaka till stora vackra pionfält  och alla minnen från försommarens resa till Provence.
 
 
 

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela