basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Stuvade makaroner har stått på menyn hos flera idag.............

Publicerad 2010-03-30 19:31:33 i Allmänt,


och det lär nog dröja ett tag innan jag sätter igång med ett nytt kok.

Jag har besökt prinsessorna och Tvåan har flyttat ur kuvösen och ligger i en liten varm öppen tvillingbädd och väntar på sin syster Ettan som troligast snart får komma efter.

Flickornas mamma har varit på den årliga kontrollen på hematologen i dag och det känns alltid bra när den är över, även om graviditet och kejsarsnitt har satt sina spår på provsvaren.

Ute är det kallt och grinigt, vilket gör att dagens promenad till Sjukhuset och engelskkursen på KomVux inte blev så behaglig som den borde varit. Jag frös faktiskt om huvudet (så blir det när man inbillar sig att det är vår).


Hoppar Kursen med Kurt i kväll och bara slapppppppppppppar i fåtöljen.

Jag väntar på snödropparna.

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela