basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Skrivcafé - ett rum för hälsa.

Publicerad 2017-04-26 11:04:00 i Hälsa, Vid pennan - Lästips,

Så fort tiden går. Jag har nu börjat planera för den sista träffen i skrivarcirkel del 2. Eftersom det är den första skrivarcirkel som jag leder så kräver varje tillfälle noggrann planering. Vi har varvat teori med intressanta skrivövningar och mitt hopp är att deltagarna fått med sig grundkunskaper som de har nytta av i sitt fortsatta skrivande. Mina deltagare är fantastiska skrivare och gensvaret har varit mycket positivt och det finns nu önskemål om en tredje delkurs. Jag har också fått förfrågningar om att leda både dag och kvällscirklar under hösten, helgkurs under sommaren och att ingå i ett planerat projet där skrivkurs och hälsa skall vara en del av innehållet. Eftersom det är precis det här jag vill syssla med framöver som nybliven pensionär så ser framtiden riktigt ljus ut. Lagomt med intressanta arbetsuppgifter och tid för mig själv och de mina är precis det som jag önskar mig just nu. Jag kommer att skriva mer om innehåll och utformning av framtida skrivcirklar. Hör av dig om du är intresserad av att skriva, diskutera och fika tillsammans med mig och andra skrivintresserade deltagare. Ett skrivcafé är ett rum för HÄLSA.
 
Jag avslutar det här inlägget med några bilder från gubbens födelsedagsmiddag som vi passade på att bjuda tjocka släkten på i Åre under påskhelgen. 15 personer fanns på plats, endast äldsta dottern saknades (hon fyllde precis 50 år och befann sig i Italien). 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela