basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Min påskekrim 2017

Publicerad 2017-04-15 10:30:00 i Allmänt, Vid pennan - Lästips,

Nu är det dags för en påskekrim igen. Kanske en större tradition hos våra grannar i Norge än här hos oss, men för mig har det blivit en återkommande vana att tillbringa påsken med en spännande kriminalroman.

Den bok jag valt i år är skriven av Tove Alsterdal och har titeln ”Vänd dig inte om”. Boken är hennes fjärde och fristående kriminalroman. Handlingen rör sig kring Beckomberga mentalsjukhus där man trott att spåren från det förflutna suddats ut, men där har de troligast helt fel. När Evas blir misstänkt för mordet på sin f.d make och ett gäng pojkar hittar rester av döda människor i en närliggande skog tätnar frågorna kring vad som händer och har hänt i området kring det gamla sjukhuset. I dag på påskaftonsmorgonen är 170 sidor lästa och Eva är på jakt efter en utländsk kvinna som satt utanför den affär som hon besökte strax före mordet. Kvinnan är spårlöst försvunnen och frågeställningarna blir fler och fler för varje läst sida. Jag ser med spänning fram emot en fortsatt upptrappning och ett spänande avslut under påskhelgen.

ISBN9789174617269

GLAD PÅSK.

 

 

 

 

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela