Nyårsafton - 7 snabba frågor till författaren Susanne Fellbrink

Nyårsafton och årets sista författarintervju.

Jag tycker om att läsa böcker av lokala författare och kriminalromanerna om Cilla Fallander och hennes liv i Sundsvall tillhör mina favoriter. Susanne Fellbrink har under de senaste åren gett ut tre böcker och i slutet av januari kommer den fjärde boken i serien. Jag är helt säker på att den innehåller en lika spännande kriminalgåta som de tre tidigare böckerna. Susanne bygger sina historier utifrån egna livserfarenheter både privata och från underhållningsbranschen, vilket ger intressanta och trovärdiga läsupplevelser. Hon har arbetat som artist, låtskrivare, showproducent och körledare under ca 30 år men drömmen om att skriva en bok har alltid funnits där

Här kommer 7 ᔕᑎᗩᗷᗷᗩ ᖴᖇåGOᖇ till författaren Susanne Fellbrink

1. Vilket nyårsgodis är din favorit?
Försöker komma på nåt enda godis jag ratar ..., men det finns nog inget. Tyvärr.

 2. Vad är viktigast på nyårsmenyn?
Trevligt sällskap.

 3. Champagne, cava eller  prosecco?
Champagne eller Prosecco.

 4. Vilka böcker dras du till i en bokhandel?
Spänningsböcker.

 5. Den bästa bok du läst under 2021?
Blåmärken av Lina Arvidsson.

 6. Vilken bok läser du just nu?
Jag läser ungefär 14 st samtidigt, men kan inte koncentrera mig på nån. Har för mycket av mina egna historier i huvudet just nu.

 7. Hur kommer Cilla Fallander att fira nyårsafton?
I år slipper Cilla sitta insnöad på ett hotell med en mördare omkring sig, men hon har det rätt jobbigt ändå, nu när hon har startat en egen festvåning. Man kan väl enklast säga att det kommer att hända mycket även där.

Böcker
I januari 2020 kom debutdeckaren Än sjunger hon inga sånger. Andra delen i serien, Än klappar hjärtat kom ut i början av juni 2020 och den tredje delenÄn klämtar klockan kom sedan i mitten av januari 2021. Nu väntar jag på den fjärde boken, Än brinner lågan som kommer i januari 2022.

Susanne planerar i första hand för sex böcker i serien och de kommer också att översättas till minst sex olika språk, danska, finska, norska, spanska, polska och ryska. Susanne har också skrivit barnböckerna, Dagisboken och Dagisskivan, med tillhörande sångerDjurpark på villovägar.

Tycker du om att läsa böcker där vardagligt livspussel, entrepenörsanda och underhållning flätas samman med lokala miljöer från Sundsvall? Låt dig då fångas av Susannes mysthrillers. Även om böckerna kan läsas var för sig så är mitt tips att börja med del 1 nu, så hinner du läsa de tre första innan den 20 januari när den fjärde boken i serien kommer.

En sammanfattning av tidigare böcker hittar duHÄR


Än brinner lågan -
recension kommer i slutet av januari. Finns nu HÄR

   (null) 

"Jag är en
multi-passionerad entreprenör som älskar att
underhålla och glädja andra
människor. Främst genom mina
böcker, min musik och genom
att hjälpa andra att hitta
sin sångglädje." 

Text från susannefellbrink.se     
Fotot har jag fått från Susanne 

Fotograf Gabriel Liljevall

Tack! Susanne Fellbrink, Carina Aynsley, Sofia Rutbäck Eriksson, Micael Lindberg, Anna-Maria Ekblad och damråttorna Ina och Mia på Instagramkontot @wowzadelux för att ni ställt upp på de här kortintervjuerna och på mitt boksnok under december månad. 

GOTT NYTT ÅR!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg