Råd inför vintertiden.

Citerar ett citat från en av mina vänner på Facebook;
 
""Jag hörde från en vän att det blir vintertid i helgen, klockorna ska flyttas. Kände att jag måste börja i god tid... Har redan flyttat klockan från sovrummet till vardagsrummet o klockan från vardagsrummet till badrummet. Svårast var mikroklockan...nu är hela mikron i sovrummet o svår att använda. Gick allt rätt? Jag höll på en timme iallafall, det var...väl en timme man skulle flytta på klockorna? Är helt slut... ...
Det här känns så onödigt på något vis, varje år samma sak och hela vintern måste jag nu igen vänta på att få flytta tillbaka mikron till köket. Nu blev jag lite orolig när jag läste i tidningen att vissa telefoner o datorer är självgående, undrar var jag hittar dom på söndag morgon när jag vaknar... :/ Hur är det med bilen då, den har ju också klocka? Ändrar den position själv under natten, var hittar jag bilen på söndag? Vill bara dela med mig av detta, kom ihåg och börja i god tid och jag hoppas verkligen att allt går bra för dig med...""
 
 
Jag tackar för råden men valde att flytta micron till  gästtoan istället för sovrummet, eftersom den ligger närmare köket. Det blir liksom mer lättjobbat då.
 
 
Repris från 2011
Foto: EmmaSelina