basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Här är polisen som......

Publicerad 2012-02-25 10:10:49 i Allmänt,


........... är bjuden på maskerad.Förra helgens "tilltro till min egen förmåga" slutade med att jag fick problem med luftrören. Hostan och kvavheten har de sista 7 dagarna tagit all den energi som blivit över efter en dag på Kyrkogatan 26. 
Med det vill jag säga att
 HÖGARNA LIGGER KVAR.

I helgen struntar jag i högarna och ordnar för lördagsparty med prinsen och prinsessorna. Vi skall baka hamburgerbröd, steka hamburgare, äta jordgubbar doppade i vit choklad och dricka massor av egenpressad apelsinjuice.

För att inte rubba deras cirklar totalt så har jag inhandlat några chipspåsas också.

Trevlig helg!

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela