Helgmys och stöd till medmänniskor

Här rullar livet vidare. Veckorna går fort, men det är säkert ett bevis på att jag trivs väldigt bra med mitt nya liv. Att jag har en större frihet att forma mina dagar kan vara både bra och frustrerande eftersom  jag vill väldigt mycket. Eftersom vi den här veckan haft hjälp med rensning av avloppsledningar och var tvungna att bära ut badkar och plocka bort kökslådor så har jag passat på att göra en del av det som går under benämningen storstädning. En annan uppgift på agendan den här veckan har varit att färdigställa den kartong med barnkläder, leksaker, barmfiltar och annat smått och gott som levererats för vidare transport till rehabiliteringshemmet Nova Dom i Ukraina ( ett samarbete med dotter och sonhustru). Länk till  Barnens Hopp
  (null)
 
Under veckan har jag tvätta barn- och dockkläder, strykit och sedan suttit och försett de sex dockorna med passande kläder (glatt påhejad av en skrattande gubbe 😊) 
  (null)
 
Lite helgmys har det också blivit. Sp snål viktväktarmat kan vara riktigt lyxig och god. Kycklingspett 0 sp, Ost, Arla svarta munken 10% 70-80 g 4 sp, skinka  2 skivor 1 sp, päron 0 sp, druvor 0 sp, morötter 0 sp, tomatsallad med fetaost 3 % fett 1 dl 1 sp + 1 tsk olivolja 1 sp. Sammanlagt: 7 sp.
 
 
 
 
Visa fler inlägg