basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Basilica Reused

Publicerad 2010-08-30 19:10:00 i Allmänt,

Jag har kämpar mot länge, men blir mer och mer RetroTokig. Läser bloggar där det presenteras saker som jag minns med mest positiva men ibland också negativa känslor. Alllra mest gillar jag brukdföremål och jobbar dagligen med olika hantverk där jag återanvänder gammalt material som lakan, gardiner, garner och gamla knappar.

När jag nu har mer tid så blir besöken på Erikshjälpen och den nyöppnade butiken HK i Skönsberg fler och fler. Jag kommer alltid hem med slitna lakan, gamla saftflaskor, glasburkar, gamla kläder och inte minnst knappar i olika färger ....... inte alltid till glädje för gubben men han tiger stilla.

Jag blev tydligt idiotförklarad av mina barn när jag satte upp den här tavlan men den andas
verkligen 70-tal för mig.
 

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela