basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Visions of the Seas

Publicerad 2009-07-31 20:08:24 i Allmänt,

Lediga dagar rusar fortfarande förbi och det är 1000 saker som skall göras. Jag gillar verkligen att arbeta men kan inte säga att jag längtar till jobbet just nu. Vet inte riktigt hur hösten kommer att se ut men det visar sig nog med tiden.
Förbereder oss för en kortkryssning med Visions of the Seas till Ryssland och Estland. Men har fortfarande en del att göra före, bl.a. en tur ut till stugan.

(www.royalcaribbean.se/kortkryssning/)

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela