basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Alzeimer light

Publicerad 2010-07-31 16:01:52 i Allmänt,

Jag har precis överlycklig hittat batteriladdaren till min kamera........

.....knäpper 80 kort på vår fredagsutflykt till Åstön........ och glömmer sedan kameran när jag åker hem från stugan.

Det är väl det som kallas Alzeimers light?

Har haft några fantastiska dagar med kära vänner och de mina i Olivlunden. Känns riktigt tungt att lämna barn med respektive och barnbarn kvar i stugan och åka in till stan.

Men de har säkert en härlig kväll med grillning utan oss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Men nya spännande äventyr väntar, som jag skall berätta om senare för nu skall jag lämna in datorn på reparation så det dröjer minst en vecka innan jag är tillbaka.

PS. Besökte Almamias nya butik i veckan. Har ni inte varit  dit ännu så gör ett besök och tanka liter energi.DS

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela