basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Barn på nytt

Publicerad 2013-01-27 10:45:00 i Allmänt,

Ännu en arbetsvecka har gått och snart också de timmar som ger möjlighet till återhämtning och vila. Jag har tidigare skrivit om att jag är ganska dålig på att lämna arbetsuppgifterna kvar på Kyrkogatan men i går intog en stor del av familjen Himlabadet och där gällde bara CARPE DIEM. Fast vi var 3 vuxna så hade vi fullt upp med att aktivera 1 badglad prins och 2 badglada prinsessor och jag kan inte förneka till att en badglad mormor/farmor blev som ett barn på nytt.
 
De sista veckorna har vi fått en fantastiksk feedback på vårt arbete i det program vi har byggt upp och det känns mycket roligt och tillfredställande att jobba vidare. Att få vara med att utveckla en verksamhet som man själv tror på blir extra stimulerande när man får bevis på att det fungerar och att andra också tror på och uppskattar arbetet. Före årslutet fick vi ett nytt avtal för 2013 så nu är det bara att köra.
 
 
 
 
Nu väntar prinsen på sin förmiddagsgröt och sedan blir det en söndagspromenad i ett vackert vinterlandskap.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela