basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Tack! och GOTT NYTT ÅR

Publicerad 2016-12-31 10:57:00 i Allmänt,

God morgon!
Det känns riktigt bra att vakna till åres sista dag. Inte för att de är ett avslut på ett bra år, utan för att det är slutet på ett dåligt. Överallt i media så skrivs och talas det om det dåliga 2016 och jag är inte sen att hålla med. Det har hänt många tragiska händelser ute i världen och de kryper allt närmare genom Europa. Varje dag händer saker också  i min närhet som visar att ingen kan känna sig helt skyddad. För mig personligen och för delar av min familj har det här året också varit tufft. Men kaos är början till ordning och hoppet är det sista som överger oss, så jag hoppas på och ser fram emot ett bra 2017 för ALLA.
 
Jag vill tacka alla er som läser mina inlägg. De lästa inläggen har ökat under året och flera av er har hört av sig och gett mig svar på frågor och funderingar. Många av dem har fortfarande varit obesvarade om jag inte skrivit de här inläggen. Fortsätt gärna att kommentera och skicka mejl på basilica@live.se för er feedback och återkoppling ger skrivande ett stort värde.
 
En rolig och för mig viktig del i att skriva blogginlägg är samarbetet med andra som har liknande intressen.
Därför vill jag också tacka;
Elisabeth för att jag fått möjlighet att skriva gästinlägg på punctumsaliens.se
Maria och Marianne som driver fengshuipalattsatt.com för möjligheten att ta del av och skriva om deras intressanta kurser i Feng Shui.
Klas på arbetslos.nu för den roliga uppgiften att skriva krönikor.
Jag vill också tacka Klas och Sofie för möjligheten till att nästa år få prova nya ideér hos dem på SV.
Lennart, Eva och Mia för den inspiration, tips och ideer jag får från vängåvans bokhandel (Akademibokhandeln) och 
Minna för den inspiration jag har möjlighet att få via hennes hemsida, facebooksida och mejl minnawidding.com
 
Slutligen vill jag också tacka 
Maria på tynderökryddbod och Jenny och Magnus som driver undervarttak.se om Paleokost för nya spännande smakupplevelser i köket
 
 
En rak väg i solsken är min förhoppning om 2017

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela