basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Mellandagslugn

Publicerad 2011-12-28 10:58:00 i Allmänt,

Efter en intensiv arbetsperiod och julförberedelser så känns det nu skönt att ha några dagars semester. Dagar som ger extra tid för barnbarn, syskonbarn, litteratur och långpromenader. Utan stormen Dagmar hade dagarna varit ännu lugnare men tyvärr har den ställt till en hel del problem för oss som måste ses över. Exakt hur stora problemen är vet vi inte ännu, men det visar sig nog med tiden.

Vi har både el, vatten och telefonförbindelse så just nu har jag inget att klaga över.Ett av julens festligaste citat har jag efter årets tomte, som när gubben klagade över att prinsen fick så många julklappar svarade, "Har herrn inte varit snäll i år?"

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela