En doft av barndomen

 
 
Bilden får bli en positiv början på ett inte lika positivt inlägg. En bukett med liljekonvaljer som prinsessorna med hjälp av EmmaSelina plockat i samma backe nere vid sjön där jag själv så många gånger plockat sommarens första liljekonvaljer .
 
Jag har gått på lågfart en längre tid p.g.a att jag utökat medicinlistan med ytterligare en tablett. Den där lilla tabletten och jag kommer inte sams så det skall bli spännande att se vem som vinner när provsvaren kommer efter alla prover jag tog i tisdags. Om det finns något samband  eller inte är oklart men i tisdags fick jag förutom ett antal andra biverkningar också  ett stort sår på tungan, en katastrofal halsont och feber. Just nu är det bara att gilla läget och lägga alla krafter på att orka svälja vilket  inneburit att jag varit tvungen att tacka nej till en utbildning i Hjärta och Lungräddning, en föreläsning med Maria Wetterstrand och en trerättersmiddag med underhållning på Stadshuset. Det finns tillfällen när Ipreen inte riktigt är den bästa lösningen.
 
Så här ligger jag och tycker synd om mig själv. När jag äntligen accepterat att jag är sjuk och ingen plan B eller plan C fungerar så måste jag medge att det är ganska skönt att ligga ner, vila och att "bara vara". Insikten underlättar åtminstone för stunden.
 
 Foto: Basilica
Visa fler inlägg