basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

En doft av barndomen

Publicerad 2013-05-30 21:48:00 i Allmänt,

 
 
 
 
 
En positiv början på ett inte lika positivt inlägg. En bukett med liljekonvaljer som prinsessorna med hjälp av EmmaSelina plockat i samma backe nere vid sjön där jag själv så många gånger plockat sommarens första liljekonvaljer .
 
Jag har gått på lågfart en längre tid p.g.a att jag utökat medicinlistan  med ytterligare en tablett. Den där lilla tabletten och jag kommer inte sams så det skall bli spännande att se vem som vinner när provsvaren kommer efter alla prover jag tog i tisdags. Om det finns något samband  eller inte är oklart men i tisdags fick jag förutom ett antal andra biverkningar också  ett stort sår på tungan, en katastrofal halsont och feber. Just nu är det bara att gilla läget och lägga alla krafter på att orka svälja vilket  inneburit att jag varit tvungen att tacka nej till en utbildning i Hjärta och Lungräddning, en föreläsning med Maria Wetterstrand och en trerättersmiddag med underhållning på Stadshuset. Det finns tillfällen när Ipreen inte riktigt är den bästa lösningen.
 
Så här ligger jag och tycker synd om mig själv. När jag äntligen accepterat att jag är sjuk och ingen plan B eller plan C fungerar så måste jag medge att det är ganska skönt att ligga ner, vila och att "bara vara". Insikten underlättar åtminstone för stunden.
 
 Foto: Basilica

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela