Fyra varianter av pizza

Jag älskar pizza men köper sällan från en pizzeria. Under åren har jag testat många olika varianter och även gjort en del inlägg om dem här. Jag ser att intresset för bönbröd är mycket stort igen just nu så jag tänkte bjuda på ett tips på bönbrödspizza och tre andra varianter som jag brukar göra, omelettpizza, glutenfri mandelmjölspizza och en pizza på färdigköpt botten.
 
Kanske kan du testa något som du tidigare inte provat.
 
Eftersom det finns vegansk ost, ost med olika % fett och all vanlig hårdost är naturligt laktosfri så är det enkelt att göra pizza som passar de flesta i familjen eller på en fest. Det finns också  laktosfri mozzarella och fetaost för den som vill ha det. Laktosfria produkter Arla 

(null)
 
Pizza på färdigköpt botten som tortillabröd, lågkolhydratsbröd (lowcarb tortilla), libabröd är det allra enklaste. Det finns många olika alternativ av glutenfria tortillas ute i handeln och för den som vill göra egna finns många recept ute på nätet.  
 
 
Bönbrödspizza
Kanske inte den pizza man väljer i första hand men för den som tycker om att prova sig fram med olika nyttigare alternativ så ger det här ändå ett riktigt bra resultat.  Pizza  på bönbrödsbotten
 
 

Glutenfria pizzor LCHF med mandelmjöl
Glutenfritt, vegetariskt och lågkolhydratkost.
 
 
Omelettpizza
En pizza som passar för de flesta som äter ägg och ost.