Med Katarinas eminenta detektivbyrå i lurarna.

Lugnet är nu tillbaka efter en månads planerade och födelsedagsfirande. Solen lovar vår och det bäddar för längre promenader med sittunderlag, ryggsäck och termos. Jag älskar den här tiden på året och antar att jag inte är ensam om det.
 
Det är något speciellt med fysiska böcker, men ljudböckerna har sina fördelar och vissa titlar passar mycket bra som underhållning under långa promenader. Som ombyte efter de lite mer obehagliga och tragiska deckare jag precis läst så har jag de sista dagarna haft sällskap av Katarina och Greta i Detektiv på hett plåttak. Det är andra delen av Sofia Rutbäck Erikssons bokserie Katarinas eminenta detektivbyrå, Det här är inte riktigt min genre men böckerna är lättlästa/lättlyssnade och jag vet att de är populära. Sofia är dessutom en mycket skicklig författare. Serien om Katarina Zapp skriver hon tillsammans med Mattias Boström. 
 
Mina recensioner av Sofias tidigare böcker finns här:
Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken.
Som ett vykort
Mordnatt råder (adventskalender)
 
Detektiv på hett plåttak
Författare:
 Sofia Rutbäck Eriksson
Utgivningsdatum:  2021-07-21
Förlag: Lind & Co
ISBN: 9789180182003
 
(null)
 
(null)
 
Även om vi äter sallad under alla årstider så lockar våren till grönt i olika former. Det här är vårt enkla favorittillbehör just nu. Grönsallad, avokado, gurka och persilja med en god oljebaserad dressing.
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Hannas krypin:

skriven

Jag har en idé om att jag inte gillar ljudböcker. Vill bläddra i böckerna själv. Men jag har inte tid att läsa. Eller jag kan inte släppa boken förrän den är utläst så det blir inte så socialt för familjen. Ljudböcker är egentligen ett bra alternativ då. Då kan jag göra annat samtidigt som jag lyssnar. Tex cykla till jobbet, träna eller vad som helst.

Svar: Kul att du läste mitt inlägg. Jag vill också gärna bläddra i böckerna men precis som du skriver så finns det tillfällen när ljudboken är perfekt. Vid promenader, i bilen och när jag stickar tex. Jag använder ofta båda, läser, bläddrar och lyssnar på samma bok. Båda alternativen har ett värde för mig. Kanske blir det så för dig också. 😊 Hälsningar Maud
BASILICA.
 
Follow my blog with Bloglovin

Kommentera här: