basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Kantarellrensning med ”Som i ett vykort” i lurarna - ny feelgood av Sofia Rutbäck Eriksson

Publicerad 2021-08-12 03:27:24 i Vid pennan - Lästips,

Med Sofia Rutbäck Erikssons nyutgivna roman "Som ett vykort" i lurarna går kantarellrensningen som en dans. I sällskap med Ida Sundelin och henns pappa Sten från Gammelstad utanför Luleå behövs inte heller något "rensvin",  den rätta feelgoodkänslan infinner sig direkt. Boken är både allvarlig och känslosam, med intressanta karaktärer och en bra historia med både lycka och engagemang som grund blir det en mycket intressant och läsvärd feelgood. 

Jag vill helst läsa böcker i fysisk form men vid rensning av svamp är ljudboken överlägsen. "Som ett vykort" är inläst av Marie Robersson och hon ger karaktärerna extra liv och personlighet i en mycket välskriven, målande och trovärdig berättelse. Allt som någon period i livet fyller vardagen för de flesta av oss berörs i boken. Ansvar, livsval, familjerelationer, föräldraskap, anhörigvård, sjukdom, vänskap, arbete och förälskelse är några av de berörande faktorerna, men också det goda entreprenörskapet, det dåliga samvetet, utanförskapet, bygdegemenskapen, traditionerna och kampen för den by där hjärtat slagit rot finns med.

Ett läs och lyssnartips till dig som tycker om feelgood med lyckliga slut och att "bli lurad" ibland. 🎧

Som i ett vykort
Författare; Sofia Rutbäck Eriksson
Utgivningsdatum: 2021-06-16
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
ISBN: 9789177992967

(null)


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela