basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Mellan böcker och mat

Publicerad 2021-09-11 14:21:00 i Allmänt,

Det är så roligt att ni vill besöka min blogg och läsa mina inlägg. Antalet besökare ökar hela tiden och just nu ser det ut så här:
 

Mest lästa inlägg senaste veckan

1basilicablogg.se/2019/november/lorans-fiskgryta-soppa-i-repris-och-dagens-boktips.html

2basilicablogg.se/2020/september/bergslagens-bla-del-1-och-2-av-anna-jansson.html

3basilicablogg.se/2021/september/52-ar-och-okysst-av-carina-aynsley-2.html

Mellan inläggen om böcker och mat skall jag passa på och tala om att det snart är dags för nästa välgörenhetssändning till Ukraina. Fredag 24 september hämtas inlämnade kartonger hos mig i Granloholm. I Facebookgruppen Barnens Hopp MittSverige finns mer information om du vill vara med och göra skillnad.

 

 
I Sundsvall har vi grått och disigt och vi kurar inne med lilla J i dag. Ett välgörenhetsufo blev precis klart och "plötsligt händer det".

- Farmor, de där vantarna vill jag ha.😊Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela