Söndagsbetraktelse i mitten av februari

Att sammanfatta veckan till en söndagsbetraktelse börjar nu bli en vana eller borde jag skriva ovana. Vem vet säkert? 🤔 
 
 
 
Årets första semla blev en mini hos @bokhandlarn i Café Bokbiten. Att fika i ett bokcafé är lite speciellt och kaffet är extra gott just där tycker jag. Testa du också om du bor i Sundsvall. ☕️
 

 
(null)
 
Den här veckan har jag slagit ett rekord i bloggbesökare. Intresset för min variant av Kesobröd blev enormt och över 800 unika besökare på samma dag var en glad överaskning. Sidvisningarna var nära 1000 och besöken per månad blev naturligtvis också ett rekord.
 
 
 
(null)
 
I onsdags släppte restriktionerna och vårt första riktiga utehäng med mycket folk blev en helkväll med Jacke Sjödin, god mat och dansbandsmusik (Jonny Cutz). Nu ser både gubben och jag fram emot fler möjligheter till underhållning utan att riskera att den ställs in, vilket det mesta vi köpt biljetter till har gjorts under sista åren.
 
 
 
(null)
 
Jag lovade att berätta mer om bokcirkeln. Böckerna är nu inhandlade, cirkeln börjar hitta sina former och startar den 7 mars. Vi har också fått lite tips kring frågeställningar att diskutera från författaren Katarina Widholm. Intresset har varit stort, men eventuellt kan någon plats fortfarande finnas kvar. 
 
 
 
(null)
 
Många har också läst min recension av Ingela Wadbrings bok Och livet bara pågår. Så här presenterade bokhandlarn den i veckans VeckoMAGAZIN från vangavan.se 
 
 
 
FEBRUARI
 
Om du bara har en månad på dej
att älska
eller
att bygga en båt
banta tre kilo
eller att lära dig ryska
 
att lära dig förstå
en katts känslor
och en björkstams vithet
 
att gå in ett par grova skor
att härma en koltrast, hjälpligt,
att helt begripa det finstilta
i försäkringsbrevet
att läsa igenom Gamla Testamentet
eller att genomskåda en lögn.
 Välj
att inte göra det
i februari
Det är en så kort månad. Årets kortaste.
 
Okänd författare


Kommentera här: