basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

En spindelkaka till kaffet

Publicerad 2021-10-22 05:05:54 i Allmänt, Mat och Bröd, Viktväktarna,

TIᑭᔕ Iᑎᖴöᖇ ᕼᗩᒪᒪOᗯEEᑎ! 🕷

Mina kakor med lakritsspindlar får gå i repris, för de är enkla att göra och inte lika läskiga som många andra kakor jag sett. Mindre söta alternativ kan vara bananmuffins som grund och svarta druvspindlar eller varför inte ägg- och skinkmuffins med spindlar gjorda av svarta oliver. 

Jag gör ett recept på hallongrottor med marsanpulver, men här utan hallonsylt. Spindlarna är hela lakritskulor och ben skurna av lakritsbåtar. Ögonen är kristyr av florsocker.
 
Bus eller godis? 👻🎃👻🎃👻🎃
 
Recept på HALLONGROTTOR
Recept på ÄGG OCH SKINKMUFFINS MED MANDELMJÖL 
 
 
 
Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela