basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

ᒍᑌᒪKᑌᒪ Oᑕᕼ ᗷOKᔕᑎOK I ᗩᗪᐯEᑎT

Publicerad 2021-12-03 09:22:21 i Allmänt, Vid pennan - Lästips,

2:ᗩ ᗩᗪᐯEᑎT

Förra veckan tog jag JULPulsen på Ina och Mia på Instagramkontot @wowzadelux. Idag är det dags för en annan frisk fläkt i bokvärlden, nämligen Carina Aynsley @supercarina1,  författare och egen företagare som är född hälsing men nu bor strax söder om Sundsvall. Hennes bok 52 år och okysst som kom ut i augusti och snart är hon aktuell med sitt nästa boksläpp.

Här kommer Carinas svar till ᒍᑌᒪKᑌᒪ Oᑕᕼ ᗷOKᔕᑎOK I ᗩᗪᐯEᑎT 🕯🕯

1.    När börjar du ditt julpyntande?

Jag älskar julen. Den gör liksom att jag överlever den mörka och trista vintern. Jag behärskar mig till det yttersta för att inte börja julpynta före första advent, men då kommer allt fram på en gång: tomtar, stakar, julgran och rubbet.

2.    Vad är din viktigaste sak att ställa fram till jul?

Min trendgran med silverbarr och turkosfärgade kulor. Jag fick den av mamma i inflyttningspresent i slutet av 90-talet och jag bara älskar den.

3.    Godaste julfikat eller julgodiset?

Ris á la Malta, utan tvekan.

4.    Godaste maten på julbordet?

Janssons Frestelse, helst min egen och inlagd sill. Rödbetssallad och rödkål är också favoriter.

5.    Hårda eller mjuka paket?

Spelar ingen roll, bara jag får paket 😊

6.    Den bästa julbok du läst?

Jag har ingen särskild julbok, däremot ser jag julhelgen som ett ypperligt tillfälle att förkovra mig i den bokhög jag införskaffat under året.

7.    Vilken julbok kommer du att läsa i år?

Jag kommer att kasta mig över Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton, Sedan kommer jag att ha fullt upp med att redigera min nästa roman.

Här hitttar inlägget om dammråttorna på @wowzadelux

Tidigare böcker av Carina Aynsley
Ajj La Vjoo 90 dagar i Nepal 
Grannen from Hell
Lite salt, lite surt och resten sött

Genom sin medverkan i ett trettiotal novellantologier har hon också förärats titeln Norrlands novelldrottning av nätverket Sverigeförfattarna. 

Här hittar du min recension av Carinas bok 52 år och okysst

Nästa fredag tar jag JULPulsen på en ny intressant författare med Sundsvallsanknytning.
Missa inte det!

(null)
Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela