basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Spindelkakor till halloween đŸ•·

Publicerad 2020-10-25 14:22:58 i AllmÀnt, Mat och Bröd, ViktvÀktarna,


Jag vill gÀrna skilja pÄ Halloween och Allhelgona. Barn och barnbarn har alltid firat halloween helgen före och det passar oss bra. I Är Àr 31 oktober pÄ samma dag som allhelgonadagen, men jag vÀljer att lÀgga fram mina pumpor en helg tidigare Àven i Är.

Mina kakor med lakritsspindlar fĂ„r gĂ„ i repris, för de Ă€r enkla att göra och inte lika lĂ€skiga som mĂ„nga andra kakor jag sett. Mindre söta alternativ kan vara bananmuffins som grund och svarta druvspindlar eller varför inte Ă€gg- och skinkmuffins med spindlar gjorda av svarta oliver.

Jag gör ett recept pĂ„ hallongrottor med marsanpulver, men hĂ€r utan hallonsylt. Spindlarna Ă€r hela lakritskulor och ben skurna av lakritsbĂ„tar. Ögonen Ă€r kristyr av florsocker.
Recept till Hallongrottorna HÄR
Ägg och skinkmuffins med mandelmjöl HÄR

Bus eller godis? đŸ‘»đŸŽƒđŸ‘»đŸŽƒđŸ‘»đŸŽƒ
(null)
Liknande inlÀgg

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

VÀlkommen till min blogg. HÀr hittar du en hel del fakta, men ocksÄ reflektioner som sÄr frön till nya frÄgestÀllningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, dÀr ett inlÀgg skall informera, motivera och inspirera bÄde mig och dig som lÀsare. Mina inlÀgg Àr en kompass i dÄtid, nutid och framtid dÀr alla Àr lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlÀgg blir dÀrför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lÀstips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, ViktvÀktarna, Paleo/LÄgkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och HÀlsa finns lite smÄtt och gott om livsbalans och meningen med livet. PÄ Instagram finns mina boktips och min vardag pÄ @basilica55 och mitt tÀnk om kost och trÀning pÄ @basilicakost. Följ mig gÀrna bÄde hÀr och pÄ Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar sÄ skriv en kommentar eller skicka ett meddelande pÄ basilica@live.se Söker du nÄgot speciellt recept sÄ gÄr det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela