Söndag - en dag för återhämtning

 Det här är verkligen en speciell vecka. Varje år känner jag samma glädje när studenter och skolavslutningar avlöser varandra. När jag arbetade inne i stan trängde ljudet och doften av blommorna i parken in på mitt kontor i Hedbergska huset och hela stan sjöd av glädjefull stämning.

Under veckan har vi varit med på bonusbarnbarnets studentfirande och ett av barnbarnens skolavslutning. Alla barnbarnen har traditionsenligt fått glasspengar och vi har hunnit med en del förberedelser inför familjens midsommarfirande.

Veckans promenadljudbok är Ett fall på Capri. Den första boken i serien Mord i solen av Anders och Anette De la Motte. Jag har läst de två böckerna i serien Morden på Österlen som Anders De la Motte skrivit med Måns Nilsson och tyckte att de var riktigt mysiga pusseldeckare så jag har stora förväntningar på den här boken. Än har jag några timmar kvar att lyssna på men det är verkligen en klassisk pusseldeckare i Agatha Christies anda och jag ser fram emot att ta del av fallets lösning. Anders som skriver på bokbloggen Kapprakt har en utförlig recension av boken. Är du intresserad så hittar du den HÄR.

(null)  

Ett fall på Capri
Författare: Anders De la Motte, Anette De la Motte
ISBN: 9789137506289
Utgivningsdatum: 2024-05-22
Förlag: Bokförlaget Forum

(null)

Den här veckan har instagamkontot @basilica55 gått över 800 följare. Det är en hög siffra för mig som inte har några tävlingar där kravet är att följa kontot och som också tagit bort mängder av följare som inte kännts trovärdiga. Tack till alla er som följer mitt konto och tack för all återkoppling.

(null) 

Studentfirandet avslutades med EmmaSelinas smörgåstårta.

Det blev en sen och kort söndagsbetraktelse i dag men här kommer den.

Ny vecka och nya utmaningar!