Du som var min av Anna Jansson

I början av juni kom Anna Janssons bok nummer 24 i serien om Maria Wern. Jag har inte sett den som fysisk bok men den finns i fyra delar som ljudbok och e-bok. Jag lyssnade på alla fyra delarna under samma kväll med en lyssnartid på under fyra timmar. 

"Politikern Jennie tar färjan till fastlandet och lämnar sin 10-åriga dotter Alice med nye maken Fredrik hemma i villan i Fårösund. Dagen därpå är både dottern och mannen spårlöst försvunna. MARIA WERN leder polisutredningen, och söker bland närstående till både Jennie och Fredrik, liksom personer de kommit i kontakt med i sina yrkesliv. Handlar det om svartsjuka eller om någon som vill hämnas på Fredrik i hans roll som åklagare? Dagarna går men utredningen står och stampar, utan spår efter lilla Alice." (bokus.com)

Som alla Anna Janssons böcker är Du som var min både intressant och spännande Och gör skäl för att benämnas som "bladvändare".  Här får Maria Werns privata liv stå åt sidan och allt fokus läggs på karaktärerna kring fallet. Jag tycker om författarens sätt att skriva och kommer fortsätta följa serien. Varför den ibland kommer uppdelad i kortversioner vet jag inte men jag störs inte av det eftersom nästa del fortsätter direkt när jag lyssnar på Storytel

Nu väntar jag på seriens del 25 och på bok nummer 5 i serien Bergslagen blå om Kristoffer Bark som för mig är Anna Janssons bästa serie för tillfället.

E-bok och ljudbok 
Uppläsare: Marie Rickardsson

Du som var min
Författare: Anna Jansson
Förlag: Tiden förlag
ISBN 9789151505343
ISBN 9789151505404
ISBN 9789151505398
ISBN 9789151505442

(null)


 

 
Kommentera här: