Sommar vid havet

Ännu en sommarvecka har gått och jag önskar att de skulle gå att stanna upp och hålla kvar som tanken med carpe diem. Nu rusar de fram och det gäller att fylla dem med allt det som drömmen om en sommar innehållerr.  Allsången på torget bjöd på bra musik och ett fantastiskt väder. Däremot blev  Skulebergets Diggeloföreställning en både kall och blöt upplevelse och på den av många efterlängtade Åstödagen höll sig solen på behörigt  avstånd.

Mina hantverkare jobbar vidare i stugan och deras familjevänliga planer utvecklas dag för dag. Däremellan finns tid för skoj med barnen som grillning, bad ute på ön, fiske och andra sommaraktiviteter. Här stoppar inte vädret någon, men jag tycker det är skönt att krypa in i vår nya/gamla husvagn där både värme och lugn vilar. 

Går din sommarutflykt mot Tynderö och Åstön så glöm inte boka in ett besök hos Tynderö Kryddbod. Där hittar du lokala kryddblandningar som Söråkerskrydda, Tynderökrydda, Åstösalt och kryddor för sommarens grillkvällar. Mina personliga favoriter är Viltkrydda och Husets Röda medan brorsonens favorit heter Fågel Fisk och mitt i mellan. 

I den lilla mysiga kryddboden hittar du också teer med spännande namn som Blåkulla, Svarta Jungfrun och Sommardröm och naturligtvis godis i olika färger och former.  

Allt går att beställa på https://kryddboden.nu/

(null)     Har du någon favorit från 𝑻𝒚𝒏𝒅𝒆𝒓ö 𝑲𝒓𝒚𝒅𝒅𝒃𝒐𝒅 ?  

(null)

(null)

Briekräm med salami och havsutsikt blev förrätten när @emmaselina bjöd till bords. Receptet har hon hittat hos @matbubbel.


Obetald reklam.Kommentera här: