Friheten att välja förhållningssätt

Den här veckan har det varit internationella barncanserdagen vilket alltid rör upp många tankar i mitt huvud. Tänk så lätt det är att få flashback och snurra runt i en minnesmix av sjukhusvård, ångest, rädsla, hopp, glädje och tacksamhet. I dag 21 år efter EmmaSelinas tillfrisknande borde jag nog kunna samla mig och skriva lite mer om den upplevelsen, men det får bli en annan gång.
 
Den här söndagen fokuserar jag på några trevliga minnen som jag hittat och som jag gärna delar med er igen. Delad glädje är dubbel glädje.......
 
"Allt kan man ta ifrån människan.
 Utom en sak - den yttersta friheten
att välja förhållningssätt 
till det som livet för med sig"
 - Viktor Frankl

Men först en bild från HEMMA hos mig, söndag några minuter från min dörr. 

(null)

Härligt att bo i stan men ändå på landet. 

 
På Bröllpsmässan 1999 här i stan agerade det här 17 åriga tvillingarna som årets brudpar och för extra glitter och glamour fanns Babsan som deras stöd. Det här var strax innan Emma Selina sakta började insjuknande i Hodgkins lymfom.
 
 
Mitt yngsta barnbarn Juni är född i böckernas värld. Som prinsessa i en bokhandlarfamilj är det ganska självklart att tidigt lära känna alla de författare som besöker stadens bokhandel. Här är det Sigge Eklund och Alex Schulman som får  hennes uppmärksamhet (eller är det tvärtom) när de gästar Akademibokhandeln i Sundsvall för att prata om sin bok "Tid". (2016)
 
 
Sist en favorit i repris 
Stilla Ro
Far och son
Barn och barnbarn 
(2013)
 
 
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️♥️
 Kommentera här: