basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Mellan himmel och jord

Publicerad 2021-09-23 09:27:00 i Allmänt, Glutenfritt, Hälsa, Känslig för histamin, Logoterapi, Mat och Bröd, Paleo/Lågkolhydratkost, Vid pennan - Lästips, Viktväktarna,

Visst vet jag att intresset för böcker och mat är stort, men jag blir ändå så  glad när det finns så stort intresse för mina inlägg här på bloggen. Det unika besöksantalet har ökat med över 300 besökare sedan juni månad och sidvisningarna har också ökat stort. Inga jättesiffror, men för en amatörbloggare så känns det väldigt roligt och det ökar naturligtvis också min motivation till att skriva.
 
Mellan himmel och jord, skapar jag mitt universum där jag trivs. Förutom min familj, får jag energi av böcker, bra mat, skogsutflykter och hantverk, det är därför extra roligt att få dela det mer er här. Som pensionär i en pandemi, är det viktigt att hitta sin mening i livet och här har jag hittat min.
 
Flera av mina bokrecensioner hittar du hos @bokhandlarn på Vängåvans Bokhandel (Akademibokhandeln i Sundsvalls stenstad). Bokhandeln är en oas för bokälskare och en samlingsplats där vi ofta dricker en kopp kaffe och möter bokintresserade vänner. Har du vägarna förbi så titta in och testa deras kaffe, som i min smak är stans godaste. 

KLICKA PÅ BILDERNA om du vill läsa recensionerna.
 


 
 
 
Du får gärna gilla, kommentera eller skriva ett mejl
om du har tankar om böcker, mat eller kring livets mening.Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2021-09-23 13:59:17

Ja det är viktigt att känna meningsfullhet i det man gör•

Svar: Visst är det så. Meningsfullhet, begriplighet och att det är hanterbart är viktigt.
 
Follow my blog with Bloglovin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela