Mellan himmel och jord

Visst vet jag att intresset för böcker och mat är stort, men jag blir ändå så  glad när det finns så stort intresse för mina inlägg här på bloggen. Det unika besöksantalet har ökat med över 300 besökare sedan juni månad och sidvisningarna har också ökat stort. Inga jättesiffror, men för en amatörbloggare så känns det väldigt roligt och det ökar naturligtvis också min motivation till att skriva.
 
Mellan himmel och jord, skapar jag mitt universum där jag trivs. Förutom min familj, får jag energi av böcker, bra mat, skogsutflykter och hantverk, det är därför extra roligt att få dela det mer er här. Som pensionär i en pandemi, är det viktigt att hitta sin mening i livet och här har jag hittat min.
 
Flera av mina bokrecensioner hittar du hos @bokhandlarn på Vängåvans Bokhandel (Akademibokhandeln i Sundsvalls stenstad). Bokhandeln är en oas för bokälskare och en samlingsplats där vi ofta dricker en kopp kaffe och möter bokintresserade vänner. Har du vägarna förbi så titta in och testa deras kaffe, som i min smak är stans godaste. 
KLICKA PÅ BILDERNA om du vill läsa recensionerna.
 

 
 
 
Du får gärna gilla, kommentera eller skriva ett mejl
om du har tankar om böcker, mat eller kring livets mening I allmänhet.
 
 
 
1 Karin:

skriven

Ja det är viktigt att känna meningsfullhet i det man gör•

Svar: Visst är det så. Meningsfullhet, begriplighet och att det är hanterbart är viktigt.
 
Follow my blog with Bloglovin

Kommentera här: