basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Bönbröd med saffran

Publicerad 2021-11-24 12:58:43 i Allmänt, Glutenfritt, Hälsa, Mat och Bröd, Viktväktarna,

Intresset för mitt inlägg om bönbröd med saffran är stort  just nu. Jag har ännu inte bakat  årets lussebullar men snart är det dags. 

Lägger ut en länk till inlägget som är från 2018.

Julbak med saffran och bönor

Vilken mysig tid vi har framför oss nu.
🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

Bönbröden finns på många olika ställen i facebookgrupper och andra sidor på nätet. Enligt inormation som jag personligen fått från Carita Porsetun så är grundreceptet ursprungligen från henne. Men grunden går att variera i det oändliga och passar bra för den som vill  undvika vitt mjöl och mjölk.

(null)

Lussekatter och saffransscones av bönor


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela