basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Lörans fiskgryta/soppa-en favorit

Publicerad 2021-03-08 10:26:00 i Allmänt, Glutenfritt, Mat och Bröd, Paleo/Lågkolhydratkost, Viktväktarna,

Söndagens middag blev fisksoppa efter ett handskrivet äldre, väl bevarat recept i mina gömmor. Lörans fiskgryta/soppa har jag skrivit om ett flertal gånger, och den ligger alltid på topp i inläggens besöksstatistik. Hur nära originalet från vår populära kustrestaurang den är kan jag inte säga, för  det är många år sedan jag gjorde ett besök där, men en väldigt god fisksoppa är det.
Vill du testa så finns mitt inlägg med receptet HÄR.
Har du ett VIKTVÄKTARTÄNK så hittar du ett recept som passar dig i den länken också.💙💜
 
 
Utan vetemjöl fungerar den som mat för många.
Som lågkolhydratkost går det bra med själkselleri, salladslök, fänkål och rotselleri för att hålla  antalet kolhydrater nere.
Grädden är utbytbar till kokosgrädde vid paleo och naturligtvis något laktosfritt för den som behöver det.
  (null)
 
(null)
 
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela