basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Sommardryck på altanen

Publicerad 2021-07-17 22:57:48 i Allmänt, Glutenfritt, Hälsa, Mat och Bröd, Paleo/Lågkolhydratkost, Viktväktarna,

Alla vet att det är viktigt med extra vätska när det är varmt och att vatten 💧 är bästa drycken …… men ibland behöver vi lyxa till det lite 🍹


Sötad eller osötad saft med bubbelvatten, några frysta eller färska jordgubbar 🍓 och en kvist citronmeliss eller mynta blir en riktigt somrig törstsläckare. De frysta jordgubbarna fungerar också som isbitar.


Enkelt men gott 😋

Var rädd om er i värmen!

(null)

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Hanna Karlsson

Publicerad 2021-07-18 10:36:00

Så bra tips! Jag har ju jordgubbar i frysen. Att jag inte tänkt på det. Jag dricker ju alldeles för lite. Tackar ödmjukast för tipset.

Svar: Ja, ibland tänker man till lite extra. 😂 Kom på det för några år sedan och har nu alltid hela bär i frysen. Det fungerar med frysta hallon och blåbär också.
Ha en bra fortsättning på sommaren!
 
Follow my blog with Bloglovin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela