Allt i ett paket, bra vintermat i ugnen

Foliepaket passar bra på grillen varma sommardagar, men de är också bra i vinterkylan med personliga matval. Mitt paket behöver inte se ut som ditt. Gårdagens middag blev ett paket där jag valde grönsaker med mindre kolhydrater som broccoli, sockerärtor, salladslök och cocktailtomater, tillsammans med torsk och dillsmör. Salt peppar, citron och några egna kryddfavoriter gav en magiskt blandning av goda smaker. 
 
Ugn: 225 grader i 20-30 minuter efter tjocklek på fisk och grönsaker (här har jag inte förkokt någon av grönsakerna).  Det viktiga är att inte blanda ihop paketen, så viktväktaren får 50 g dillsmör och den som äter LCHF får 2 tsk lättmargarin: 😀 Extra viktigt vid allergier naturligtvis. 
 
Brukar du inte göra paket i ugnen så testa!
Vad jag minns så fungerar det med bakplåtspapper också i ugnen, jag tänker prova med det nästa gång. Borde vara ett bättre miljöval.
(null)
 

Kommentera här: