basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Rubinbröllop och söndagsåterblick

Publicerad 2021-12-05 20:37:01 i Allmänt, Logoterapi,

I dag blir det en kort återblick av en lite speciell vecka. I över 40 år har vi levt, sida vid sida, gubben och jag. Nu har vi firat rubinbröllop på hotell och med god mat. I dag fortsatte vi firandet med årets första julbord tillsammans med en stor del av familjen.

Just nu är lyckan att få krypa ner i min fåtölj med en varm kopp te och läsa vidare i decembers första julbok av Cathy Bramley (recension kommer).

"Meningen med livet är ett liv med en mening." 

"Njuta av de små sakerna i livet för när du blir gammal kommer du att inse att det var de största ögonblicken".

Det finns massor av citat om livet och vilken meningen det ger oss och medge att de har en poäng. 😊

🕯🕯

Mörkret tätnar i advent
och vårt andra ljus blir tänt.
Gud bevare dem som gråter.
Låt dem le och leka åter.

- 𝑩𝒓𝒊𝒕𝒕 𝑮. 𝑯𝒂𝒍𝒍𝒒𝒗𝒊𝒔𝒕 -



(null)     




Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela