basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Livet före och efter 65

Publicerad 2021-08-17 03:13:00 i Allmänt, Hälsa, Logoterapi,

"Ja, men vi har ju liksom bara helgerna att plocka på" 

Det här meddelandet fick jag från EmmaSelina i lördags när hennes kantarellplockarsug låg på topp och agendan var välfylld. 

Jag visst är det så, jag har också varit där. Allt måste göras under helgerna när måndag till fredag är fyllda av arbete och familjeplikter.

JUST därför. sätter jag extra stort värde på att kunna utnyttja veckans alla dagar på ett sätt som passar mig.

Stad, inland eller hav? Jag väljer själv.

Augusti 2021

(null)

 

(null)

 

(null)

 

(null)

 

(null)

 

(null)

 

(null)

 
Hur tänker du? 🤔
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela