basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Tillsammans kan vi göra mycket!

Publicerad 2020-12-04 09:41:56 i Allmänt, Hantverk, Mat och Bröd,

I torsdags lämnade 270 kg med blandat innehåll min hall i Granloholm för vidare färd till Barnhemmet Novy Dom i Reni Ukraina. Kartongerna innehöll allt från varma stickade och virkade plagg till tandborstar, sänglinne, gardiner, bullformar, diskborstar, blöjor, godis, adventskalendrar, leksaker, mm. mm.  Nu har vi fått information om att vår sändning tillsammans med en sändning från Stockholm, sammanlagt nästan 40 kartonger,  anlände till barnhemmet i Novy Dom igår. Ett samverkansprojekt som ännu en gång fungerade perfekt. Tack! till alla er som varit med och lämnade saker/kartonger. Nu fortsätter vi samla på oss till vårens sändning. 


MittSverigegruppen är ett samarbete mellan privata personer i Jämtland, Hälsingland och Medelpad och alla betalar själva sina fraktkostnader som är 20 kr/kg. Vill du veta mer om barnhemmet och det behov av hjälp som finns i Reni och byarna däromkring så går det att läsa mer på sidan barnetshopp.se. Du kan också gå in på Facebooksidan Barnens Hopp MIttSverige gruppen och bli medlem där.

Jag älskar den här sortens samverkan och tillsammans kan vi göra så mycket!

Trevlig helg! (null)


(null)Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet och ibland skriver jag också under kategorierna Hantverk och Återbruk. På Instagram finns mina boktips på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela