basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Smörgås/tårta/bakelse som påskmys 🐥

Publicerad 2020-04-09 22:51:00 i Allmänt, Mat och Bröd, Viktväktarna,

Solen skiner och påsken är här, kan det bli så mycket bättre just nu. Jag har valt att använde den exra tid som blir över till träning och trots den ökade smärtan i kroppen så känns det ändå som väl använd tid. Mest saknar jag besöken av barnbarnen, men allt har sin tid så förhopningsvis fylls golvet med målarböcker, färgkritor och barbiekläder snart igen.
 
Jag älskar påsken och ser fram emot en skön helg utan måsten. Vi har gjort vår veckorunda till de viktigaste butikerna och därutöver planerar vi för lite hämtmat från några av våra favoritrestauranger. 
 
Smörgåstårta och matiga smörgåsar är påskmat för mig och det fungerar mycket bra med det viktväktartänk som jag alltid försöker förhålla mig till.  
 
 
Hennings Storform 1 st 1 sp, 2 st 3 sp och 3 st 4 sp.
Kallrökt lax 0 sp
Räkor 0 sp
Ishavsrom 0 sp
Sallad, tomater, gurka,dill, citron och rödlök 0 sp
Gräddfil Arla laktosfria 3 msk 2 sp
Majonäs 80% fett 2 tsk 2 sp
 
Skärtorsdagsmiddag 8 sp/person💙💜
 
 
En slimmad Klassisk smörgåstårta som bakelse hittar du HÄR
 
Enkel och god matlagning som passar gubben och mig.
Hoppas att du också tycker det ser gott ut? 
 
Trevlig påskhelg!
Jag återkommer på söndag med mitt PÅSKEKRIM 2020.
 
 
 
 
 
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2020-04-10 11:14:28

Älskar mackor. Glad Påsk.

Svar: Härligt att höra. Glad påsk till dig från oss.
Maud Granholm

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet och ibland skriver jag också under kategorierna Hantverk och Återbruk. På Instagram finns mina boktips på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela