basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Mjölk och honung och Solens och hennes rosor - snart börjar bokrean

Publicerad 2019-02-23 09:14:18 i Allmänt, Vid pennan - Lästips,

"det skall kännas som hemma
 platsen där du är rotad
där du kan vara när du är ledig"

"-den enda"          
        rapi kaur

Rupi Kaur är poet, författare och konstnär och har över 2 miljoner följare på sitt Instagram-konto! Hennes böcker är storsäljare som har sålts i över 2,5 miljoner exemplar.

Böckerna behandlar teman som som kvinnlighet, kärlek, förlust, trauma och läkning. Hennes böcker Mjölk och honung och Solens och hennes rosor är läsvärda diktsamlingar, med ett innehåll av själsresor från livets olika skeden. Även om vår bakgrund och våra livserfarenheter är olika är det inte svårt att ta till sig hennees texter.

"Mjölk och honung" är mitt tips till bokrean som startar den 26 februari (Akademibokhandeln).

 


Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Delfinolinen i Viken

Publicerad 2019-02-23 10:41:08

Jaa wowww :)
Bokrean är kul - och varje år säger jag till mig själv: Bara titta inte röra, men varje gång åker jag dit med en hel famn av nya böcker - tänk att jag aldrig lär mig, hm :)
Dom böckerna inspirerar ju mig iaf :)
Värme, omtanke, kärlek o begynnande ljus,
:D

Svar: Visst är det så. Det är fantastiskt i böckernas värld. Vår familj lever nog lite extra i bokvärlden eftersom vi har en bokhandel ingift (kan det heta så, fast de bara är sambos?) i familjen och vår egen Violen i Flen. Maud
Maud Granholm

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela