basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

En resa i tiden

Publicerad 2016-02-29 09:43:43 i Allmänt,

Jag har under den sista tiden haft en del kontakt med en nyfunnen släkting i Kentucky. De vet inte mycket om sina svenska släktingar och vi vet inget om dem. En stor förrdel med Facebook är att jag nu kan ta del av deras vardag och de kan lära sig mer om Sverige och den by där deras gammelfarfar och hans familj bodde vid förra sekelskiftet.
 
 
I mina resor mellan nutid och dåtid,
så gör den här bilden mig extra glad och stolt .
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Delfinolinen i Viken

Publicerad 2016-03-01 11:03:47

Vilken underbar bild, som jag förstår ligger dig varmt om hjärtat :)
Sessorna o prinsen är bara så goa o fina - riktigt högtidliga :>
Vet att även jag har släkt där borta - men jag har faktiskt inte sökt något - kanske ska dä' :>
Ni är alla så jättefina med "mor" o minstingen :)
Jättekraamiz på dig från mig i Viken, där vårlökarna börjar titta upp i rabatterna :>
:D

Svar: Ja, ibland känns det viktigt att stanna upp och glädjas för det man har omkring sig. Mina syskonbarn har även de alltid ingått i sagogruppen bland prinsar och prinsessor. Men nu börjar de bli stora. Vårhälsning till dig.
basilica@live.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela