basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Skaparglädje och själslig inspiration.

Publicerad 2015-12-31 10:42:00 i Allmänt,

 
 
 
 
Under året 2015 har jag samarbetat med flera mycket kreativa och intressanta kvinnor. En av dem är Elisabeth Jönsson som driver Punctumsaliens- mer människa och förlaget Liv&Tanke. Efter att för några år sedan gjort ett gästinlägg i hennes inspirations- och kulturprojekt "Skaparglädje och själslig inspiration" så fick jag i vårast frågan om jag ville medverka i hennes nya serie "Bloggare inspirerar" .
 
I en återblick från året 2015 som Elisabet gjorde på sin facebooksida under juldagen fanns den här länken med:
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Delfinolinen i Viken

Publicerad 2016-01-01 13:03:09

Ja, tänk vilka intressanta kvinnor och människor i övrigt du har fått träffa genom dina jobb och intressen - spännande :)
Och - Ett jätteGott Nytt o fräscht 2016 önskar jag dig du fina :>
Värmande Nyårskraamiz på dig från mig,
:D

Svar: Gott Nytt År till dig! Många kramar från Maud
basilica@live.se

Postat av: Lissen

Publicerad 2016-01-01 21:46:16

Önskar dej ett fint och inspirerande 2016

Försökt titta in på länken, men det gick inte

Svar: Tack detsamma till dig.Upptäckte att det var något som var fel med länken i går. Gick inte att åtgärda, men i dag fungerar det igen.
basilica@live.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela