basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Bambi på hal is

Publicerad 2011-11-29 21:09:26 i Allmänt,

Julstämningen som infann sig i helgen byttes snabbt mot en tillvaro på hal is. I dag är vi nog många som likt Bambi halkat runt  på gator och parkeringsplatser. Men turligt nog är jag nu hemma välbehållen och förhoppningsvis så har ni också klarat er utan benbrott i dag. 

Mindre än en månad kvar till jul och snart skall de små tomtenissarna fram.
Foto från JULEN 2010.


Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: delfinolinen i Viken

Publicerad 2011-11-30 12:39:22

Japp, det har varit lite halkigt - men nu är det bart på backen igen här i Viken :)

Men det gäller att se upp - eller rättare sagt ner :)

Postat av: Elisabeth

Publicerad 2011-12-01 14:32:03

Så julmysiga inlägg. Själv tycker jag det är skönt att det äntligen är advenstider. Det behövs tända ljus i vintermörkret. I Växjö har vi varken fått halka eller snö ännu. Häromdagen såg jag en utslagen ros i en trädgårdsrabatt, men vintern lär väl komma här med. Önskar dig en fin adventstid.

Varma hälsningar

Postat av: Maria- JAG BLOMMAR

Publicerad 2011-12-04 11:28:58

Hoppas snart att det ska komma lagom med snö. Idag är det plusgrader och regn.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela