basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Ja, visst gör jag halsdukar.....................

Publicerad 2010-09-29 20:42:37 i Allmänt,

........som jag skrivit tidigare så älskar jag återvinning och vill gärna ta till vara på textilier och garn som jag redan har hemma.
Eftersom mormorsrutan är inne nu så rider jag på den vågen och använder mitt garnförråd (måste också köpa till en del) till mormorsrutor som monteras ihop till en massa saker som plädar, väskor m.m., för tillfället handlar det mest om halsdukar. De kan knytas som en vanlig halsduk eller knäppas ihop med knappar så att de blir till en cylinder att vira runt halsen.

Det är bara att välja vilken färgkombination som passar till höstens jacka!!!!!!!!!!!!!!!!Men i kväll får virknålen vila för min hemläxa i retorikkursen är att göra ett säljande framförande i morgon.
Jag kommer inte att erbjuda någon produkt, utan det jag erbjuder är en livsstil.

Jag återkommer om det senare.

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Jill

Publicerad 2010-09-29 23:11:08

Så fina halsdukar!

Själv har jag en hel drös med mormorsrutor, som ska bli en pläd. Snart...när jag virkat färdigt alla rutor...typ 40 kvar. :-)Lycka till med ditt säljande framförande!

Postat av: Randiga Tråden

Publicerad 2010-09-30 08:12:29

Halsdukarna blir så fina.

Postat av: Emma

Publicerad 2010-10-04 09:34:03

Härlig blogg som jag gärna återkommer till

Ha en ljuvlig måndag

Emma

Postat av: LissenTo

Publicerad 2010-10-05 21:21:53

Vilka fina halsdukar!!!!Jag gjorde en, men den blev mystiskt stel.

Fattar inte vad jag gjorde?Ha det gott. Kram Lissen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min blogg. Här hittar du en hel del fakta, men också reflektioner som sår frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur en vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och dig som läsare. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid där alla är lika viktiga för att kunna se en helhet. Mina inlägg blir därför en mix under flera olika kategorier. Du hittar mina boktips under kategorin Vid pennan - lästips och det jag skriver om mat finns du under Mat och Bak, Viktväktarna, Paleo/Lågkolhydratskost och Glutenfritt. Under kategorierna Logoterapi och Hälsa finns lite smått och gott om livsbalans och meningen med livet. På Instagram finns mina boktips och min vardag på @basilica55 och mitt tänk om kost och träning på @basilicakost. Följ mig gärna både här och på Instagram. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande på basilica@live.se Söker du något speciellt recept så går det att hitta via sökfunktionen. //Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela