Söndag - firar 900 följare på Instagram med en utlottning av Olle Håkanssons bok - Wayne och vita döden

Söndag igen!

När jag började skriva om böcker kunde jag aldrig tänka mig att få 900 följare på Instagram. Nu har det stannat upp på 902 efter en del upp och nedgångar och det är ju helt ofattbart. 

Tack till alla er!  - som läser mina boktips och recensioner. Besöksantalet och sidvisningarna här på basilicablogg.se har också ökat stort under det senaste året.

Jag har nu tillsammans med författaren Olle Håkanssons möjlighet att lotta ut hans nya bok Wayne och vita döden. Det är en lite annorlunda deckare om Wayne Lundberg vid Sundsvallspolisen. Jag har tidigare skrivit och recenserat Olles fyra böcker i serien Sundsvallsdeckare

Vill du också läsa Olles bok så skicka ditt namn i e-post till basilica@live.se eller i ett meddelande på mitt Instagramkonto @basilica55. Namnen numreras eftersom de kommer in och 1 vinnande nummer dras i en slumpgenerator. Utlottningen avslutas nästa söndag 27 oktober klockan12.00.

De finns inga krav, skicka bara ett meddelande med ditt namn. Vill du bli en ny följare på @basilica55 så blir jag glad men det är inget krav för att vara med i utlottningen. Jag kontaktar vinnaren för att få fullständig adress efter dragningen. Olle signerar boken och skickar den sedan hem till dig som vunnit.

Utlottningen ligger ute här på basilicablogg.se @basilicakost och på Instagramkontot @basilica55. Vill du dela så fler har möjlighet att delta så är det naturligtvis bra.

Olle Håkansson finns på Instagramkontot @olliam_ på hemsidan www.olliam.se och utredaren Wayne Lundberg har en egen sida på Facebook som heter Waynes vänner.

Olle och jag önskar alla en bra söndag!

(null) 

Länkar till mina recensioner av Olles böcker: 
Wayne går på casino
Wayne åker till Costa del Sol 
Wayne och Cecilia 
Wayne och vita döden
Författarinlägg av Håkansson

Wayne och vita döden
Författare: Olle Håkansson 
ISBN: 9789189888326 
Utgivningsdatum: 2024-09-03