basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Barnbarn, matglädje och natur

Publicerad 2020-05-26 09:33:00 i Allmänt, Hälsa, Logoterapi,

Det är inte lätt att vara mormor och farmor i coronatider. Att träffas ute och att hålla avstånd är ändå inte samma sak som att mysa i en soffa, få en varm kram och en mjuk liten hand i sin. 
Det gäller att göra det bästa av situationen, pricka in lite ☀️och ta tillvara på helgdagar matglädje och natur.
 
Att hjälpa MiaMaria att steka raggmunk och fläsk, en solig helgdag på stranden, gav oss ändå en bra möjlighet till givande samtal och ge- menskap på distans.
 
Foto: Mia Maria Nygren
 
(null)
 
  (null)


(null)Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlägg, de ger svar på många frågor men sår också frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och er som läser. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid och alla är lika viktiga för att se en helhet. Ensam är inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Du hittar mina boktips här under kategorin VID PENNAN och på Instagram under @basilica55 och mina tips om mat under kategorin VIKTVÄKTARNA och på @basilicakost. Följ mig gärna på Instagram också. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar här eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela