basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Stuvade makaroner har stått på menyn hos flera idag.............

Publicerad 2010-03-30 19:31:33 i Allmänt,


och det lär nog dröja ett tag innan jag sätter igång med ett nytt kok.

Jag har besökt prinsessorna och Tvåan har flyttat ur kuvösen och ligger i en liten varm öppen tvillingbädd och väntar på sin syster Ettan som troligast snart får komma efter.

Flickornas mamma har varit på den årliga kontrollen på hematologen i dag och det känns alltid bra när den är över, även om graviditet och kejsarsnitt har satt sina spår på provsvaren.

Ute är det kallt och grinigt, vilket gör att dagens promenad till Sjukhuset och engelskkursen på KomVux inte blev så behaglig som den borde varit. Jag frös faktiskt om huvudet (så blir det när man inbillar sig att det är vår).


Hoppar Kursen med Kurt i kväll och bara slapppppppppppppar i fåtöljen.

Jag väntar på snödropparna.

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlägg, de ger svar på många frågor men sår också frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och er som läser. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid och alla är lika viktiga för att se en helhet. Ensam är inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Du hittar mina boktips här under kategorin VID PENNAN och på Instagram under @basilica55 och mina tips om mat under kategorin VIKTVÄKTARNA och på @basilicakost. Följ mig gärna på Instagram också. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar här eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela