Stuvade makaroner har stått på menyn hos flera idag.............


och det lär nog dröja ett tag innan jag sätter igång med ett nytt kok.

Jag har besökt prinsessorna och Tvåan har flyttat ur kuvösen och ligger i en liten varm öppen tvillingbädd och väntar på sin syster Ettan som troligast snart får komma efter.

Flickornas mamma har varit på den årliga kontrollen på hematologen i dag och det känns alltid bra när den är över, även om graviditet och kejsarsnitt har satt sina spår på provsvaren.

Ute är det kallt och grinigt, vilket gör att dagens promenad till Sjukhuset och engelskkursen på KomVux inte blev så behaglig som den borde varit. Jag frös faktiskt om huvudet (så blir det när man inbillar sig att det är vår).


Hoppar Kursen med Kurt i kväll och bara slapppppppppppppar i fåtöljen.

Jag väntar på snödropparna.

Du skulle hört vilka toner ............

....när jag beställde makaroner...........brukar jag sjunga ibland,
men i dag skulle jag själv kunna sälja makaroner. Stuvade makaroner.

Skulle stuva lite makaroner till de mina och tänkte att 1 paket är väl inte något att dela på. Till paketet gick det åt 4,5 liter mjölk och nu har jag makaroner till ett helt regemente.Kvällen förgylls av Arn och Saltön. Saltön kan verkligen få min sommarlängtan att blomma ut. Jag har aldrig varit någon vintermänniska och som tur är så börjar det dofta vår även här i Sundsvall nu.
Trevlig måndagskväll.


I morgon skall jag upp till 45:an och träffa prinsessorna igen.

(www.hiti.dk/animationer index.htm)

Besöket hos prinsessorna var magiskt.....

........jag längtar redan till nästa gång.


Prinsen fick sina första skor i går. Ett par mörkblå små österikiska underverk inköpta på KAX. Han stampade glatt runt och log med hela ansiktet. Nu skall det bli spännande att se hur länge det dröjer innan han stampar runt utan stöd. Men eftersom han lägger så mycket energi på att härma och utveckla sitt språk så tror jag att de dröjer ännu ett tag. Om ni inte sett det så är farfar och prinsen i dagens ST, men journalisten döpte om honom till Malte.


Fick plötsligt lite vårkänslor och ville ha några färgklickar i mitt lilla röriga köket så jag köpte 5 meter tyg på IKEA + sökte i vävstugan och sedan klippte jag trasor och virkade en matta som passade till mina nya köksgardiner. Som om en konstnär skulle använda hela paletten samtidigt kan tyckas, men jag blev riktigt nöjd.
Ingen kan säga att jag inte är rustad för PÅSK.

Bilder:(www.minirider.se/brodyr.htm
www.hiti.dk/animationer index.htm och privat.)